Kisah Mencuit Hati Kenapa Adam Memperisterikan Fiza Elite

Kisah Mencuit Hati Kenapa Adam Memperisterikan Fiza Elite

Adam-AF-Fiza-Elite-Bakal-Nikah-Khamis-Ini-ROTIKAYAKisah Mencuit Hati Kenapa Ada Memperisterikan Fiza Elite – Penyanyi dan pelakon terkenal yang lahir daripada Akademi Fantasia, Adam AF atau nama sebenar Mohd Aizam Mat Sama menceritakan kisah yang mencuit hati kenapa dia memilih Fiza Elite sebagai isterinya.

Adam sudah terpaut pada Fiza setelah melihat Fiza Elite bertudung yang dimuat naik oleh Fiza sendiri di laman instagram yang mana sangkaan Adam gambar itu hanya lakonan semata-mata namun sangkaannya salah keraha sebenarnya Fiza Elite memang berniat untuk berhijab dan berhijrah.

Hatinya sudah terpaut dan Adam tidak menunggu lama untuk meluahkan hasrat untuk memperisterikan Fiza hanya selepas pertemuan kali kedua.

Selepas mengetahui dia sudah berhijab saya terus mengajaknya keluar, untuk berkongsi serba sedikit pengalaman berhijrah. Tidak sangka pula pelawaan saya disapa baik oleh Fiza.

Sejak pertemuan itu, saya terus terpaut kepadanya sehinggakan wajah Fiza sentiasa muncul dalam solat. Jadi, saya anggap itulah petunjuk daripada Allah.

Adam membawa keluarganya berjumpa dengan Fiza dan ternyata Fiza seorang yang lemah lembut dan pandai mengambil hati.

Alhamdulillah. Semoga Adam dan Fiza Elite selamat dijabkabulkan pada esok hari bersamaan pada hari Khamis kira-kira jam 1 petang di JAIS Selangor.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

EP - Emas Putih. Penulis yang comel di Hye Bro! Owner kepada www.kisahemasputih.com berasal dari Sabah. Tak kenal maka tak cinta