Fizz Fairuz Masuk Merisik Almy Nadia Mingguu Ini

Fizz Fairuz Masuk Merisik Almy Nadia Mingguu Ini1

Fizz Fairuz Masuk Merisik Almy Nadia Minggu Hadapan – Selepas pelbagai gosip dugaan demi dugaan yang berlaku terhadap kedua artis yang mana mereka bagai pinang dibelah dua ini, Fizz Fairuz dan Almy Nadia, Fizz Fairuz dikhabarkan akan datang merisik Almy Nadia pada minggu ini di balik pulau, Pulau Pinang.

Keluarga Almy Nadia pula sudah bersedia menerima rombongan merisik dari Fizz Fairuz Wahhhh tahniah buat mereka.

Tarikh sebenar merisik belum diumumkan secara rasmi oleh mereka berdua dan ini sedikit ulasan dari Almy Nadia tentang majlis merisik tersebut

Keluarga akan terima Fizz… mereka tak ada masalah dalam hal itu. Insya-Allah, majlis merisik ini akan diadakan pada minggu hadapan. Tarikhnya… biarlah Fizz sendiri yang beritahu. Biar keluar daripada mulutnya.

Tambahnya lagi..

Kalau boleh kami tak mahu bertunang walaupun orang Melayu menganggap pertunangan itu sebagai adat yang perlu diikuti. Peristiwa yang lepas sebenarnya menjadi pengajaran. Almy takut sangat benda-benda macam tu.

Kita doakan yang terbaik buat pasangan ini, Fizz Fairuz dan Almy Nadia semoga apa yang mereka telah rancangan berjalan dengan lancar dan diberkati Allah.Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments