Keluarga Bahagia Fasha Sanda Bercuti Di Singapura

Keluarga Bahagia Fasha Sanda Bercuti Di Singapura3

Keluarga Bahagia Fasha Sanda Bercuti Di Singapura– Seperti yang kita semua maklum yang mana kini Fasha Sanda telah pun mendapat kebahagiannya setelah beberapa tahun menempuh segala dugaan yang mendatang dalam dirinya.

Alhamdulillah berkat kesabaran Fasha Sanda, dia kini mendapat kebahagiannya bersama suami dan anak tercinta. Salah satu kebahagian yang dikongsinya kepada peminat ialag gambar percutian Fasha Sanda sekeluarga.

Sebagai artis, semestinya Fasha Sanda terlalu sibuk dengan jadual kerja dan kurang masa bersama anak serta suami. Bila mendapat peluang untuk bercuti, Fasha Sanda bercuti dan baru-baru ini Fasha Sanda sekeluarga bercuti di Singapura.

Turut sama, Rayqal anak hasil perkahwinan kepada Jejai dan Nora Danish suatu ketika dahulu namun itu bukan penghalang bagi mereka untuk bermusuhan namun apa yang dilihat ialah kebahagiaan yang terpancar dari air muka mereka

Lagi beberapa keping gambar Fasha Sandha sekeluarga bercuti di Singapura dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fasha Sandha.

Keluarga Bahagia Fasha Sanda Bercuti Di Singapura

 

Keluarga Bahagia Fasha Sanda Bercuti Di Singapura4 Keluarga Bahagia Fasha Sanda Bercuti Di Singapura5 Keluarga Bahagia Fasha Sanda Bercuti Di Singapura2

 

Diharap Fasha Sanda sentiasa berbahagia bersama keluarganya serta tak bermusuh lagi dengan Nora Danish. Semoga menjadi isteri yang baik dan berjaya di dalam bidang lakonan.. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments