Ustaz Don Daniyal Bakal Sambut Anak

Ustaz Don Daniyal Bakal Sambut Anak

 

ustaz don dan husna

Siapa yang tidak mengenali Ustaz Don, atau nama sebenarnya Don Daniyal Don Bijayid. Seorang penceramah terkenal , Ustaz Don bakal bergelar ayah tak lama lagi. Perasaan yang digambarkan ketika ini adalah begitu gementar.

Masih belum ketahui jantina anaknya itu dengan isteri, Husan Mohd Zahry.Bagi Ustaz Don, waktu ini menjadi keutamaannya adalah kesihatan kedua insane penting. Walaupun berjauhan, kerana isterinya masih menuntut di Mesir, dia tidak pernah ketinggalan untuk bertanyakan khabar isterinya setiap hari –utusan online

Memandangkan dia berada dalam keadaan sarat jadi biarlah isteri saya akan melahirkan dan biarlah di Mesir sahaja demi kesihatannya.

Ustaz Don bakal ke Mesir untuk menyambut anaknya nanti, ujarnya bagi memastikan kebajikan isterinya itu terjaga, dia akan membawa isterinya pulang ke Malaysia selepas bersalin nanti.

 

Saya akan berada di Mesir selama dua minggu sebelum membawa pulang isteri saya ke Malaysia untuk berpantang.

 

Ujar Ustaz Don, buat masa sekarang dia belum boleh berkongsi nama memandangkan masih samar dengan jantina anaknya itu. Mengikut sunnah Nabi, , dia akan meletakkan nama anaknya itu pada hari ketujuh.

 

 

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

penulis - http://www.zazazehra.com/