Gambar Bulan Madu Fizo Omar Dan Mawar Fareeda

Gambar Bulan Madu Fizo Omar & Mawar Fareeda Di Dubai3

Gambar Bulan Madu Fizo Omar & Mawar Fareeda Di Dubai – Alhamdulillah selepas beberapa minggu sah disatukan menjadi suami isteri, Fizo dan Mawar mengambil kesempatan untuk berabdikan kasih berbulan madu di Dubai.

Fizo Omar dan Mawar ketika ini menikmati indahnya berbulan madu di Dubai dan khabarnya bakal ke Eropah pula selepas ini.

Melalui akaun Instagram Fizo Omar, beliau berkongsi beberapa gambar sekitar percutian bulan madu mereka kepada peminat-peminatnya dan ke tak lupa berkongsi ke fanpage masing-masing.

Gambar Bulan Madu Fizo Omar & Mawar Fareeda Di Dubai5 Gambar Bulan Madu Fizo Omar & Mawar Fareeda Di Dubai4 Gambar Bulan Madu Fizo Omar & Mawar Fareeda Di Dubai2 Gambar Bulan Madu Fizo Omar & Mawar Fareeda Di Dubai

Bercakap tentang gambar di Instagram, Fizo Omar baru baru ini menegur sebilangan individu yang datang dan menulis komen negatif terhadap gambar yang dikirimkan melalui laman sosial itu — walaupun ianya hanya gambar dikalangan keluarga.

“Saya sebenarnya boleh terima teguran dari anda semua sebab saya pun manusia biasa yang tak pernah lari dari kesilapan tapi, kalau nak menegur bukan memalukan sesiapa di laman sosial yang boleh dilihat berjuta orang,” luah Fizo Omar.

Itulah yang diluahkan oleh Fizo. Semakin hari peminat berani tampil memberi kritikan kepada pelakon bukan sahaja Fizo Omar namun artis yang lain pun menerima nasib yang sama.

Dugaan sebagai pelakon inilah yang perlu dihadapi namun ada jua batasnya. Semoga Fizo dan Mawar tenang menikmati berbulan madu mereka . Diharap dipercepatkan mendapat cahaya mata. Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments