Ahmad Dhani Akhirnya Mengaku Nikah Mulan Jameela Sejak 2005

Ahmad Dhani Akhirnya Mengaku Nikah Mulan Jameela Sejak 2005-3

Ahmad Dhani Akhirnya Mengaku Nikah Mulan Jameela Sejak 2005 | Akhirnya teka teki yang bermain diminda peminat terjawab apabila Ahmad Dhani akhirnya mengakui telah menikahi Mulan Jameela sejak 2005.

Pengakuan tersebut dibuat Dhani dalam program Satu Jam Lebih Dekat yang ditayangkan oleh TV One.

“Pada majlis pernikahan tersebut, kedua-dua keluarga hadir. Ada ibu Mulan, kakaknya. Malah mama saya juga ada, ada wali, ada saksi, semuanya lengkap,” ujar Dhani. Dalam pada itu, Dhani turut mengakui dia pasrah dengan kelahiran Safeea Ahmad, anak hasil perkongsian hidupnya dengan Mulan. Jelasnya, setelah memiliki tiga anak lelaki, dia lebih suka jika mempunyai lebih anak dan amat berharap kandungan Mulan adalah lelaki hingga saat Mulan mahu bersalin. Ikuti kisah lanjut Pengakuan Ahmad Dhani di SINI.

Ahmad Dhani Akhirnya Mengaku Nikah Mulan Jameela Sejak 2005

“Barangkali ada sesetengah bapa amat mengharapkan anak perempuan selepas mempunyai tiga anak lelaki. Tetapi sejak Mulan beritahu dia hamil, saya sentiasa harap kandungannya adalah anak lelaki. “Namun akhirnya saya pasrah bila melihat Safeea dilahirkan dan biarpun Safeea sudah berumur tiga tahun, kami tidak merancang lagi untuk menambah anak,” katanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments