Jom Temui Pelakon Utama Drama Ariana Rose dan 7 Suami

Bagi menyemarakkan lagi bahang Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL), satu lagi sesi jelajah bakal diadakan pada hari Selasa, 11 Februari 2014, bermula jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam, bertempat di Lower Ground, Oval Floor, One Utama.

Sesi jelajah kali ini bertujuan untuk memberitahu orang ramai terutamanya golongan yang berminat untuk terus memberi sokongan kepada bengkel DFKL yang bakal berlangsung selama 2 hari bermula pada 21 dan 22 Februari 2014.

Pada hari tersebut, orang ramai berpeluang mengenali para panel dan karyawan terhebat seperti Sharifah Amani, Fatimah Abu Bakar, Ahmad Idham Rozie Rashid, Siti Jasmina, Wan Hasliza dan ramai lagi secara lebih dekat.

Kaunter pendaftaran juga akan dibuka bagi memudahkan pengunjung mendaftar.

Ariana Rose - Keith Foo

Pratonton Finale Drama Ariana Rose

TV3 mengadakan majlis sesi tayangan pratonton drama yang sedang hangat diperkatakan sekarang ini, Ariana Rose.

Apa yang menarik, majlis ini akan menayangkan secara eksklusif 2 episod finale Ariana Rose yang masih belum dipertontonkan di kaca televisyen TV3. Selain itu, para pengunjung turut berpeluang untuk beramah mesra dengan pelakon utama Ariana Rose seperti Keith Foo, Nabila Huda,Hisyam Hamid, Arja Lee dan ramai lagi.

Di samping itu, TV3 turut meraikan 20 pemenang bertuah kuiz pratonton Ariana Rose yang telah berjaya menjawab soalan terpantas dan betul dengan menggunakan kata kunci #ArianaRose di laman media sosial Twitter TV3 pada 6 & 7 Februari 2014 akan menikmati makan malam bersama barisan pelakon Ariana Rose.

Pratonton Ekslusif 7 Suami

TV9 pula akan memperkenalkan drama bersiri 7 Suami yang telah pun mula bersiaran pada 29 Januari lalu, 8.30 malam setiap Selasa dan Rabu di slot Ratu yang dibintangi oleh Izreen Azminda dan Aiman Hakim Ridza.

Sesi pratonton ekslusif 7 Suami ini juga bakal ditayangkan di One Utama ini, serta peminat drama bersiri ini juga bakal menemui pelakon utama 7 Suami iaitu Izreen Azminda, Shakila Khoriri dan Idzham Ismail.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments