Nad Zainal Dilantik Duta Rasmi ‘Femes Fish Head Sandal’
@FEMESFACTORY dengan bangganya mengumumkan Nad Zainal sebagai duta rasmi bagi kempen #FEMESxNADZAINAL 2015.

Dalam masa yang sama, beliau juga telah dipilih sebagai duta produk sandal keluaran FEMESFACTORY.

Kolaborasi ini menghasilkan 5 variasi warna pastel iaitu pastel merah jambu, pastel biru, pastel kuning, pastel ungu dan juga pastel hijau ‘mint’. Kelima-lima warna ini dipilih sesuai dengan personaliti Nad Zainal yang lembut dan ‘cheeky’.

Kempen ‘FEMESxNADZAINAL’ bakal bermula pada bulan Mac 2015 dan bakal dihiasi di ruangan media sosial termasuk media cetak.

#FemesFishHeadSandal - MARCH 2015

Femes Fish Head Sandal – E@Curve

Produk sandal yang diberi nama ‘#FemesFishHeadSandal’ ini boleh didapati di kiosk mereka yang terletak di tingkat 2, E@Curve , Mutiara Damansara dengan harga RM69.90 sepasang.

Menariknya, sandal ini bukan sahaja boleh digayakan oleh kaum wanita, malah kaum lelaki juga boleh menggayakannya dari saiz 35 sehingga 41.

#FemesFishHeadSandal - MARCH 2015

#FemesFishHeadSandal - MARCH 2015

#FemesFishHeadSandal - MARCH 2015

#FemesFishHeadSandal - MARCH 2015

#FemesFishHeadSandal - MARCH 2015

Selain itu, para pembeli boleh membeli secara atas talian dengan mengikuti akaun ‘Instagram’ mereka iaitu @FemesFactory.

Pada 13 March 2015 (Jumaat) , Nad Zainal akan membuat penampilan istimewa serta meluangkan masa selama 1 jam 30 minit iaitu dari jam 3pm sehingga 4.30pm untuk mempromosikan sandal edisi Nad Zainal serta bersama-sama peminat bergambar serta beramah mesra.

Khas sempena kolaborasi menarik ini , pihak @FemesFactory akan mengadakan jualan istimewa untuk memperkenalkan produk pertama mereka yang didatangi dengan 25 warna menarik termasuk 5 warna pastel daripada edisi Nad Zainal.

Promosi istimewa ini bermula pada 13 March 2015 sehingga 22 March 2015, iaitu sempena hari pertama cuti sekolah.Harga yang ditawarkan ialah sepasang RM69.90 , dua pasang untuk RM100.

#FemesFishHeadSandal - MARCH 2015

Info lanjut, anda boleh layari http://www.femesfactory.blogspot.com/

@FemesFactory

Level 2, e@Curve, Mutiara Damansara
(Berdekatan NAV Karaoke & Cinema)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments