GEMilang Merdeka di GEMFIVE

Menyemarakkan sambutan Merdeka 2015, GEMFIVE.com membawakan jenama fesyen terkenal oleh pereka tempatan menerusi portal atas talian mereka sepanjang akhir Ogos sehingga awal September ini bersempekan Kempen GEMILANG Merdeka!

Lapan jenama terkenal hasil rekaan pereka fesyen tempatan kini boleh didapati menerusi portal beli belah atas talian terbaharu di Malaysia ini (www.gemfive.com.my/proudly-malaysian), iaitu Cassey Gan, Christy Ng, Commodity, Dipped Row, Fern, Frankitas, Jeoel dan Line 32.

Kolaborasi bersama pereka fesyen tempatan adalah komitmen GEMFIVE dalam menampilkan produk Malaysia di arena tempatan sehingga ke persada dunia. Selain 8 jenama ini, GEMFIVE bakal mengenengahkan lebih banyak lagi jenama tempatan di masa hadapan.

Kesemua jenama ini adalah rekaan anak Malaysia yang pernah belajar atau bekerja di luar Malaysia dan kini kembali ke negara ini atas semangat patriotisma untuk mengukuhkan jenama masing-masing. Setiap rekaan fesyen menampilkan nilai estetika tersendiri dengan kreativiti artistik tanpa mengenepikan nilai komersil.

Hasil inovasi para pereka ini turut terlihat menerusi usaha mereka yang kontra menongkah arus konvensional menerusi pengukuhan pemasaran di kesemua media sosial dan laman atas talian.

GEMilang Merdeka di GEMFIVE

Bersempena semangat “Kebanggaan Malaysia”, kempen “GEMILANG Merdeka” GEMFIVE diteruskan sehingga 31hb Ogos 2015. Tawaran harian serendah RM5.80 sehingga penjimatan 58% untuk produk terpilih selain RM580 untuk barangan premium yang merangkumi segmen Fesyen, Elektronik, Kecantikan dan Kesihatan, Gaya Hidup & Kediaman serta Ibu & Anak.

Merancakkan lagi tawaran harian istimewa ini, pelayar boleh berjimat lebih apabila berbelanja di GEMFIVE sepanjang kempen berlangsung. Nikmati ganjaran penjimatan dalam setiap perbelanjaan! Potongan harga tambahan:

  • RM20 dengan setiap perbelanjaan minima RM100 dalam satu transaksi (Kod GEMCash: GEM5M20)
  • RM50 dengan setiap perbelanjaan minima RM200 dalam satu transaksi (Kod GEMCash: GEM5M50)
  • RM100 dengan setiap perbelanjaan minima RM350 dalam satu transaksi (Kod GEMCash: GEM5M100)

* Terhad untuk 1 kali penggunaan bagi setiap pembeli dan 2,000 penebusan yang pertama sahaja.
* Tertakluk kepada terma & syarat

Raikan bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-58 bersama GEMFIVE! Layari www.gemfive.com untuk membeli-belah!

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments