Astro Lancarkan Saluran Terbaru – Astro Best

Astro Lancarkan Saluran Terbaru – Astro Best


Astro telah menambahkan lagi saluran baharu untuk peminat filem-filem antarabangsa dengan memperkenalkan Astro Best selepas kejayaan Astro First yang menyajikan filem-filem tempatan.

Astro Best menyajikan kandungan hiburan terunggul terutamanya filem-filem terbaik antarabangsa dan Asia bagi peminat-peminat filem dimana ianya boleh didapati melalui sistem satelit dan IPTV.

Filem-filem tersebut akan disiarkan dalam format definisi tinggi (HD) menerusi saluran 481 selepas tiga bulan tayangan di pawagam.

Bermula 29 Ogos, para pelanggan boleh membeli filem-filem antarabangsa termasuklah Asia dengan RM10 bagi setiap pilihan filem yang dibuat. Filem yang dipilih itu boleh ditonton dalam masa 48 jam selepas langganan

Buat permulaan antara filem-filem yang bakal ditawarkan ialah:-

  1. Marvel’s The Avengers,
  2. The Hunger Games,
  3. What to Ezpect When You’re Expecting,
  4. The Cabin In The Wood
  5. konsert Korea I AM:SM Town Live Tour in Madison Square.

Astro telah melakukan kolaborasi dengan studio-studio antarabangsa seperti The Walt Disney Company, Lionsgate, Sundance, Sony Pictures Televisyen, Fortune Star, CJ Media dan Unitel Classica untuk membolehkan pelanggan mengakses gedung filem-filem antarabangsa yang disediakan.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga