Akaun Facebook Rozita Che Wan

Akaun Facebook Rozita Che Wan

Rozita Che Wan akhirnya membuka akaun rasmi di laman Facebook (FB) untuk para peminatnya selepas lima tahun berkecimpung dalam dunia lakonan.

Pertanyaan yang berterusan daripada peminat mengenai aktiviti dan perkembangannya menjadi faktor dia mendaftarkan akaun FB bernama ‘Rozita Che Wan (RCW)‘ di laman facebook.

Selama lima tahun menjadi pelakon, beliau memang tidak pernah mempunyai sebarang akaun di laman sosial tidak kira FB, Twitter atau Instagram.

Idea untuk menubuhkan akaun rasmi itu tercetus sejak dia memeterai perjanjian pengurusan artis dengan syarikat Laugh Out Loud (LOL) Entertainment milik penyanyi Dafi, pada awal bulan ini.

Sejak bernaung di bawah pengurusan LOL Entertainment pada awal bulan ini, beliau merasakan penubuhan akaun FB ini idea yang baik untuk mendekati peminat dan tujuan kerja.

Akaun FB ini bukan sahaja sebagai platform untuk beliau berkomunikasi dengan peminat, malah dapat berkongsi aktiviti terbaru beliau.

Hye Bro!

Idea buat akaun facebook untuk Rozita Che Wan memang idea yang bernas walaupun nampak ianya macam terlewat.

Baru-baru ini bro ada berurusan dengan pihak pengurusan LOL Entertainment dimana mereka tengah cuba menaikan nama Rozita di laman facebook.

Ini kerana terlalu banyak fan page dan fake akaun facebook dibuat untuk pelakon ini. Dan kebanyakannya tidak membantu menaikan nama beliau.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga

One thought on “Akaun Facebook Rozita Che Wan

Comments are closed.