Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 27 Sept

Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 27 Sept


Atas kejayaan menjadi juara pertandingan Asian Wave 2012, Shila Amzah diberi perluang menjadi penyanyi jemputan untuk konsert bintang negara China iaitu Eric Moo di Beijing pada 17 November depan.

  1. Hantu Kapcai yang merupakan filem pertama terbitan anak syarikat KRU Studios iaitu Showbiz Productions berkisar mengenai seorang mat rempit bernama yang terjebak dalam perlumbaan haram kerana kesempitan wang.
  2. Pelakon Nabila Huda Suhaimi (Nabila) tidak pernah serik untuk berkahwin lain kerana keinginannya untuk menambah bilangan anak.
  3. Telefilem “Neraka Abah” arahan Heykal Hanifah itu turut dibintangi Amyza Aznan, Azhan Rani, Zarina Zainoordin (AF2) dan adik Raikal bakal ditayangkan pada 17 Oktober depan di TV9.
  4. Selain drama Runtun Qalbu yang sedang ditayangkan di TV3, Reen Rahim bakal muncul dengan beberapa drama seperti Aku Tak Percaya Cinta, KL Drift The Series dan Balon selain filem Gangster Celup.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga