Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 30 Sept

Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 30 Sept

Afdlin Shauki bakal keluar dengan sebuah program yang dinamakan Akademi Bintang. Akademi yang bakal menjadi tunjuk ajar seseorang sebelum bergelar artis.

Beliau juga bakal keluar dengan filem Ponti vs Omni pada November ini dan Papadom 2 tahun hadapan.

  1. Penyanyi Gangnam Style dari Korea, Psy kini tersenarai dalam Buku Rekod Dunia Guinness.
  2. Hubungan model jelita, Nur Eilunie Natasha Nazri atau Leuniey dengan penjaga gol bola sepak negara, Khairul Fahmi Che Mat, akhirnya terjawab apabila Leuniey mengaku hubungan mereka kini lebih daripada sekadar kawan biasa.
  3. Filem Ngorat terpaksa ditayangkan pada 4 Oktober walaupun ianya bukan tempoh terbaik untuk menarik penonton ke pawagam.Filem ini pernah ditunda daripada slot asal pada 5 Julai lalu bagi mengelakkan persaingan sengit filem-filem besar ketika itu.
  4. Aaron Azizn bakal terbang ke Capetown, Afrika Selatan pada minggu depan bagi mengacarakan program realiti Fear Factor Selebriti Malaysia untuk tayangan Astro Ria (saluran 104) dan Mustika HD (saluran 134).

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga