Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 19 Oct

Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 19 Oct


Rozita teruja dengan peranan barunya sebagai pengacara gandingan dalam program bual bicara terbaru berjudul Primadona. Ia turut menampilkan Erra Fazira, Ziela Jalil dan Raja Azura sebagai pengacara.

  1. Scha Al Yahya dan suami, Awal Ashaari menjadi bualan selepas dituduh mencuri pakaian yang bernilai RM2,000 di sebuah gedung pakaian jenama terkenal.
  2. Elly Mazlein tidak akan menyembunyikan status hubungannya dengan pengarah filem Azmi Hata sama ada ia sudah putus ataupun masih lagi berlangsung.
  3. Didie Alias akan membawa 12 rakan artis yang ceria, bertenaga dan peramah mengikuti program Jom Melancong Bersama Didie Alias ke 12 destinasi percutian terpilih bermula Disember depan.
  4. Remy Ishak akan terbang ke kota London, United Kingdom dan Paris, Perancis pada malam Khamis (malam semalam) bagi memulakan penggambaran drama bersiri 26 episod berjudul Cinta Jangan Pergi arahan Kabir Bhatia selama dua minggu.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga