Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 24 Oct

Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 24 Oct

Ahmad Nabil Ahmad menyertai kumpulan Boboi dalam program Maharaja Lawak 2 (MLM 2) secara sukarela selepas mendapati mereka mempunyai keserasian sejak bekerjasama dalam pementasan Lawak Ker Der 2.

  1. Hadiah wang tunai sebanyak RM500,000 yang ditawarkan kepada bakal juara program Maharaja Lawak Mega 2012 yang akan berlangsung pada November depan.
  2. Jihan bakal muncul menerusi sebuah telefilem Landasan Korban yang akan disiarkan di TV3 bersempena sambutan Hari Raya Aidiladha.
  3. Kumpulan nasyid Rabbani berhasrat mengadakan persembahan untuk rakyat Palestin di Gaza bagi menghiburkan masyarakat di bandar itu yang menderita akibat perbuatan kejam Zionis.
  4. Drama bersiri Putera Rayyan itu bakal menemui penonton setiap hari Selasa dan Rabu bermula 31 Oktober pukul 10.30 malam menerusi slot Samarinda di TV3.
  5. Raja Azura atau lebih mesra dengan panggilan Kak Engku menyatakan beliau tidak terjun ke dunia lakonan lagi kini kerana mendapat tawaran bayaran yang kecil, ada yang serendah RM3,000 untuk drama.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga