Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 12 Nov

Perkembangan Selebriti Yang Perlu Anda Tahu – 12 Nov

 

Hye Bro!
Heidi Klum

Walaupun nama James Bond sering di’kaitkan dengan watak fiksyen perisik MI6 tetapi tahukah anda sehingga hari ini ada 7,672 rekod individu dengan nama tersebut.

Ini penangan paling hebat kami rasa terhadap PSY hasil lagu Gangnam Style. PSY di’jemput untuk memberikan ucapan selama 80 minit di Universiti Oxford, United Kingdom.

Selepas hampir setahun bergelar suami isteri, Zahiril Adzim & Shera Aiyob bakal bergelar ibu bapa selepas aktress itu sudah mengesahkan yang beliau  mengandung lima bulan.

Tidak lama selepas khabar beliau putus cinta dengan Selena Gomez, Justin Bieber di’khabarkan telah kembali aktif mencari pengganti di pertunjukan fesyen Victoria’s Secret.

Menjelang MTV European Music Awards, Ludacris dedahkan yang beliau telah ‘jatuh hati’ dengan pengacara majlis yang akan berlangsung hari ini, Heidi Klum (gambar).

 

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

MB - Melastik Bintang. Salah seorang penulis di Hye Bro! disamping blog melastikbintang.com yang mempunyai "niche parenting". Anda boleh hubungi saya jika mempunyai event berkaitan "parenting"