Mojo telah diberi penghormatan untuk menyampaikan lagu tema filem pasaran antarabangsa, Vikingdom yang diberi judul Dark Clouds.
Menurut vokalisnya, Aweera, penghasilan single baru ini sedikit sebanyak dapat membantu kumpulannya untuk terus mencuba nasib dalam pasaran antarabangsa.
Jika sebelum ini kami berjaya menempah nama di Hong Kong Asian-Pop Music Festival (HKAMF 2013), kehadiran single kali ini mungkin dapat membantu kami untuk menembusi pasaran antarabangsa.
Tambahan pula single kali ini dalam bahasa Inggeris. Single ini juga turut diselitkan di dalam filem Vikingdom yang akan ditayangkan di lebih 80 buah negara mulai September 2013 hingga Mac 2014.
Single terbaru ini merupakan lagu ciptaan Edry Abdul Halim serta liriknya dicipta oleh Yusry Abdul Halim dan Edry Abdul Halim.
Buat masa ini, anda boleh boleh dapatinya secara digital di i-Tunes atau dengarinya melalui laman YouTube.
Tinggalkan Komen Anda
Powered by Facebook Comments