Teeha Salamon Pelakon dan Pengacara Baru Berbakat

Teeha Salamon Pelakon dan Pengacara Baru Berbakat

Teeha Salamon memulakan lakonan sebagai pelakon tambahan dalam sebuah drama tempatan. kemudian mula serius menjadi pengacara sebuah rancangan game show Akua Ekstrem yang di hoskan oleh naz rahman, Daniella, acong sweetchiled dan juga beliau yang sedang di tayangkan di TV2 setiap sabtu dan ahad jam 5.30 petang

Tahun ini merupakan tahun ketika Teeha Salamon menjadi pelakon dan pengacara. Antara drama-drama lakonan beliau seperti jiran satu kondo, demi sugit, tekukur tak berbunyi. Drama “ berpaling dari syurga “ yang ditayangkan setiap jumaat jam 9.00 malam di TV2. Juga bakal menemui penonton “ Hanna Rauddha” tidak lama lagi.Cerita Hannah Rauddha mempunyai banyak nilai-nilai murni, pengajaran dan keagamaan yang boleh menyentuh hati para penonton.

Melalui temubual saya bersama beliau semalam,

 Apa yang lebih seronok saya lebih dikenali sebagai pengacara akua ekstrem. Walaupun saya masih baru dan tidak berapa dikenali saya tak kisah. Pada saya rezeki itu ada kalau memang ia untuk kita. Namun begitu saya juga semakin berjinak-jinak dalam perniagaan.Tak lama lagi saya bakal mengeluarkan produk muka (skin care) dan makanan ringan yang berunsurkan soya.

 teeha salamon (2)salah satu babak lakonan teeha di sungai pahang

Tahniah dan syabas saya ucapkan kerana selain menjadi pelakon dan pengacara, beliau juga bakal menjadi usahawanita.

kunjungi fanpage Teeha Salamon untuk mengetahui aktiviti terkini beliau

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

penulis - http://www.zazazehra.com/