Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang

Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang

Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang6

Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang |Pelakon dan model remaja popular, Fiffy Natasha telah mengikat tali pertunangan dengan jejaka pilihannya, Muslim Azman pada 21 Disember lalu. Majlis pertunangan tersebut telah dilangsungkan di kediaman Fiffy di Subang, Selangor.

Ujar Fiffy, dia mula mengenali Muslim Azman yang bertugas sebagai juruterbang MAS sejak setahun yang lalu dan lantas mengambil keputusan untuk terus bertunang.

Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang3 Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang5 Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang2 Fiffy Natasha Selama Bertunang Dengan Juruterbang“InsyaAllah kami merancang untuk berkahwin dalam dua tahun lagi tetapi tengoklah keadaan juga. Jika okay dan semuanya sudah bersedia, semuanya akan dipercepatkan.

“Kami mula berkenalan apabila dia mula menyapa saya di laman Twitter. Kami juga mengundang lebih kurang 200 orang tetamu untuk majlis pertunangan ini. Apa pun, doakan yang terbaik buat saya dan Muslim dan semoga ikatan pertunangan ini kekal hingga ke jinjang pelamin,” ujar Fiffy yang turut menjemput Media Hiburan untuk ke majlisnya itu. sumber

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

EP - Emas Putih. Penulis yang comel di Hye Bro! Owner kepada www.kisahemasputih.com berasal dari Sabah. Tak kenal maka tak cinta