Minggu Setiausaha Bersama Terindah Anuar Zain

Minggu Setiausaha Bersama Terindah Anuar Zain

 

terindah anuar zain-minggu setiausaha 2014

Siapa tidak kenal dengan penyanyi yang cukup tersohor dan diminati ramai, Anuar Zain yang bakal mengadakan persembahan eksklusif sempena Minggu Setiausaha di Hotel One World pada 8 April ini..

Anuar Zain yang mengadakan sidang media mengumumkan tentang persembahannya itu di restoran Bijan, Changkat Bukit Bintang.

Ujar Anuar Zain, dia sangat teruja untuk bertemu dengan para peminatnya untuk membuat persembahan yang pasti akan diingati bagi tahun ini. Malah katanya lagi, persembahan istimewa ini menjanjikan kombinasi pancaindera vokal dan muzik, seperti temanya Terindah..Anuar Zain.

Pihak pengurusan Anuar Zain juga turut membuat perancangan untuk membuat beberapa kejutan pada petang itu. Katanya, kami bekerja keras agar dapat memberikan persembahan yang bermakna buat anda. Malah terdapat juga hadiah-hadiah untuk peminat bertuah nanti.

Untuk para peminat yang ingin menyaksikan persembahan Anuar Zain, tiket boleh didapati bermula dengan harga RM 480 dan akan berapa di pasaran pada 7 Februari ini melalui TicketCharge iaitu di www.ticketcharge.com.my atau agen rasmi TicketCharge.

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi Liz ( 019 – 317 7496 ) atau Dura ( 012 464 2030 ).

Tiket untuk ” Terindah … Anuar Zain ” bermula dari RM480 dan akan berada di pasaran pada 7 Februari melalui TicketCharge , www.ticketcharge.com.my dan agen tiket rasmi TicketCharge. Jualan meja VIP boleh didapati terus dari Anuar Zain Network, untuk sebarang pertanyaan , sila hubungi 019 3177496 ( Liz ) atau 012 464 2030 (Dura).

“Terindah… Anuar Zain” Factsheet
Tarikh : 8 April 2014, Tuesday
Masa : Door Opens 12.00 pm
Tempat : Imperial Ballroom, One World Hotel
Pembelian Tiket : TicketCharge www.ticketcharge.com.my (+603 9222 8811)

 

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

penulis - http://www.zazazehra.com/