MLM2014 : Kumpulan Jalor Trending Worldwide (Twitter)

MLM2014 : Kumpulan Jalor Trending Worldwide (Twitter)

Jalor Maharaja Lawak Mega 2014
Kumpulan Jalor menjadi Trending Worldwide di laman sosial Twitter pada minggu kedua Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014).

Ternyata idea segar yang dibawa kumpulan Jalor yang dianggotai Rahim, Joey dan Along menjadi apabila persembahan mereka menjadi perbualan malam ini sehingga #jalor berada ditempat keenam ‘trending worldwide.’

Malah, suasana gamat dengan gelak tawa penonton di dalam Dewan Teater Selangor, Shah Alam apabila Along berketerampilan seperti Wak Doyok naik ke atas pentas sebelum Joey muncul dengan watak Chris Tucker.

Keunikan dalam persembahan Jalor juga telah mengukuhkan kedudukan mereka di tangga pertama MLM 2014 selama dua minggu berturut-turut.

Setakat ini, persembahan Jalor masih kekal konsisten dan diharapkan Joey, Rahim dan Along dapat mengekalkan kedudukan sebagai peserta ‘top 3’ sehingga ke Gelanggang Akhir MLM 2014.

Jika anda mahu melihat Jalor atau kumpulan kegemaran anda terus bertahan sehingga ke gelanggang akhir MLM 2014, jangan lupa mengundi!

Maharajala Lawak Mega 2014 bersiaran secara langsung dari Dewan Teater Selangor, Shah Alam pada setiap Jumaat, jam 10 malam di saluran Astro Warna (132) dan Mustika HD (135).

Layari www.maharajalawakmega.com.my untuk mendapatkan info terkini program Maharaja Lawak Mega 2014.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga