Pitbull Setuju Berduet bersama AC Mizal

Pitbull Setuju Berduet bersama AC Mizal

Dato AC Mizal
Impian Dato’ AC Mizal untuk berduet dengan Pitbull bakal menjadi kenyataan apabila rapper antarabangsa itu memberikan respon terhadap jemputan daripada pihaknya.

AC Mizal gembira apabila pihak Sony Music telah menyuarakan hasratnya kepada Pitbull,

Namun terpaksa memenuhi syarat rapper dari Amerika Syarikat itu untuk mencapai sasaran satu juta muat turun untuk single terbarunya iaitu Paranoid.

“Saya teruja apabila dimaklum Sony Music Malaysia mengenai Pitbull sudah tahu tentang hasrat saya yang mahu berkolaborasi dengannya.

Namun, Pibtull berikan syaratnya kepada saya sebelum bersetuju untuk berkolaborasi iaitu saya perlu penuhi syarat yang diberikan iaitu single saya Paranoid perlu mencecah 1 juta download”

Bagaimanapun, AC Mizal yakin bahawa Paranoid iaitu single duetnya bersama bintang Indonesia, Luna Maya akan mencapai sasaran yang ditetapkan memandangkan dia bakal melancarkan single tersebut di negara seberang.

“Setakat ini Alhamdulillah, sambutan lagu Paranoid sangat baik. Saya difahamkan sekarang ini sudah mencecah ratusan ribu (download). Saya yakin sebelum hujung tahun ini saya dapat capai 1 juta dowlnoad.

Lagipun pada penghujung November ini saya akan ke Indonesia untuk mempromosikan lagu tersebut. Saya kira ini peluang baik kerana dengan kolaborasi saya bersama Luna Maya, penerimaan peminat di sana terhadap lagu itu lebih mudah.

Jika sambutannya baik ia tak mustahil untuk saya meraih lagi beberapa ratusan ribu download lagi sekaligus saya boleh memenuhi syarat dari Pitbull”

AC jangka impiannya itu akan dapat direalisasikan menjelang tahun 2015.

Read more at: http://www.astroawani.com/news/show/pitbull-setuju-berduet-bersama-ac-mizal-tetapi-bersyarat-47832?cp

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga