3 Dara Pelamin 1

3 Dara Pelamin 1

3 Dara Pelamin 1
Kisah tiga dara di alam dewasa mengharungi suka duka dalam kehidupan, kerjaya, keluarga dan cinta hingga akhirnya menzahirkan kejayaan yang cemerlang melatari drama bersiri terbaharu “3 Dara Pelamin 1” bakal menemui penonton TV1.

Mengetengahkan pelakon Kilafairy, Ammar Asyraf, Erin Malek, Kay Khaydir, Putri Chichi dan Azam Pitt sebagai pelakon utama selain turut dibantu Ku Fridah Ku Shafie, Hamidah Wahab, Aripah Damanhuri dan Muhammad Shafris, drama menarik 13 episod ini disiarkan mengisi slot Bidadari mulai 2 Disember, setiap Isnin hingga Khamis, pukul 11.30 pagi.

Luangkan masa menyaksikan kisah Suhaila, Suhana dan Suhani masing-masing berjaya dalam akademi setelah menggenggam segulung ijazah. Walaupun kedua ibubapa mereka (Syafik & Anis) masih berada diluar negara kerana perniagaan, mereka bertiga masih tinggal dan di jaga oleh tiga orang nenek iaitu Mak Cah, Mak Tipah dan Mak Senah.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga