Wawa Zainal Dilantik Duta Produk Blinq Sistarz

Wawa Zainal Dilantik Duta Produk Blinq Sistarz

Wawa Zainal Duta Produk Blinq Sistarz
Wawa Zainal kini dilantik untuk menjadi duta produk dan jurucakap minuman kecantikan berasaskan sunnah keluaran syarikat Blinq Sistarz Sdn. Bhd.

Penampilan beliau yang ayu, cantik dan berimej muslimah membolehkan beliau menjadi duta produk keluaran syarikat tersebut selama setahun.

Ketika ditemui sewaktu Majlis Pelancaran Blinq Beauty Drink yang berlangsung di Pusat Konvensyen Sime Darby, Bukit Kiara. Wawa mempunyai alasan tersendiri kenapa bersetuju menjadi duta kepada produk keluaran Blinq Sistarz Sdn. Bhd.

Secara jujurnya, saya sendiri telah menggunakan produk Blinq untuk satu tempoh, bagi menjaga kecantikan dan keayuan dalaman dan luaran saya.

Jadi bila saya dilantik menjadi duta produk Blinq Beauty Drink, ia menambahkan lagi keyakinan saya dan juga pengguna lain untuk menggunakan produk keluaran Blinq Sistarz Sdn. Bhd.

Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 yang menjaga kecantikan, kesihatan dan untuk memperolehi bentuk badan yang ideal.

Selain daripada minuman kesihatan, Blinq juga mempunyai rangkaian penjagaan wajah seperti Blinq Foundation (bedak asas), Blinq Skincare, Blinq Nanoserum dan Blinq Beauty Bar.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Blinq Sistarz, anda boleh layari www.blinqsistarz.com

Anda juga boleh dapatkan produk-produk Blinq Sistar di wakil-wakil penjual seluruh Malaysia atau hubungi +609 7733205 atau whatsapp di +6019 3585558 atau +6019 388 5558.

*******

Selfie Bersama Wawa Zainal

Bila tengok gambar diatas, baru Bro perasan.

Rupanya ini gambar suami orang berselfie dengan isteri orang. Bukan nak kata Bro nampak bujang, tetapi Wawa Zainal nampak muda dan ayu. Tak nampak macam seseorang yang telah mempunyai anak.

Mungkin sedemikian, beliau telah dilantik menjadi duta terbaru Blinq Sistarz Sdn Bhd. Baca selanjutnya di SINI.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga