Pengalaman Prem Melahirkan Anak Melalui #MIXLifeSwap

Pengalaman Prem Melahirkan Anak Melalui #MIXLifeSwap

Stesen MIX fm mengambil inisiatif untuk berkongsi dengan orang ramai bagaimana rasanya jika seorang lelaki ingin mendapat pengalaman melahirkan seorang anak!

Pastinya cabaran yang dilakukan oleh Prem, penyampai MIX fm membuatkan kita semua teruja dengan percubaannya untuk misi melahirkan seorang bayi.

Pengalaman Prem Melahirkan Anak Melalui #MIXLifeSwap

Cabaran #MIXLifeSwap memerlukan dua penyampai MIX fm Aishah Sinclair dan Prem bertukar kehidupan mereka.

Dimana, Aishah Sinclair akan menyelami kehidupan Prem, dan Prem pula akan merasai untuk menjadi kehidupan Aishah Sinclair sebagai seorang ibu yang pernah melahirkan anak.

Paling menarik, Prem mendapat pujian orang ramai dilaman sosial kerana beliau melalui detik-detik untuk merasai kehidupan seorang ibu yang melahirkan anak.

Mari kita saksikan video menarik ini dan diharapkan agar kita semua menghargai jasa dan pengorbanan seorang ibu yang melahirkan setiap nyawa di dunia ini.

Rakaman video ini merupakan kisah terakhir Aishah Sinclair dan Prem apabila tamatnya #MIXLifeSwap. Mari kita tonton, apakah perasaan Prem yan telah mengandung selama sehari dan dirinya telah merasai mesin yang boleh memberikan rasa kesakitan ketika seorang wanita untuk melahirkan seorang anak!

Here’s the final chapter of Aishah and Prem’s Life Swap where Prem was “pregnant” for a day and hooked up to a machine which simulates the pain of child birth. #MIXBreakfast #MIXLifeSwap

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga