Little Mix Get Weird Tour LIVE in Malaysia

Little Mix Get Weird Tour LIVE in Malaysia

Little Mix Get Weird Tour LIVE in Malaysia
Little Mix mengumumkan 3 tarikh di Asia untuk bulan Mei 2016 sebagai sebahagian daripada “Get Weird Tour”!

Dengan lebih daripada setengah bilion hit di YouTube dan Vevo di seluruh dunia, mereka telah berjaya menjadi salah satu eksport terbesar Britain dengan lawatan besar-besaran di Amerika Syarikat, Australia dan Jepun.

Sekaligus memecahkan pemegang rekod terlama iaitu Spice Girls dengan debut tertinggi di kedudukan carta US untuk kumpulan penyanyi gadis UK dalam proses – dengan single hit termasuk ‘Move’, ‘Wings’, ‘DNA’ – dan kemunculan semula single terbesar ‘Black Magic’.

Little Mix Get Weird Tour LIVE in Malaysia
Sabtu 21 Mei 2016, 8PM KL Live, Kuala Lumpur

Jualan tiket bermula 15 Disember pada jam 10PG di semua platform Ticketpro Malaysia di www.ticketpro.com.my / telefon +603 7880 7999

Harga Tiket: RM 218, RM 188 and RM 128 (tidak termasuk RM3 caj tempahan)

Sejak 2011, Perrie Edwards, Jesy Nelson , Leigh -Anne Pinnock dan Jade Thirlwall telah meletakkan diri mereka sebagai salah satu bintang pop terbesar di British.

Mereka menjelaskan “Get Weird” sebagai ” satu lambang kebanggaan untuk menerima kaunikkan dalam seseorang individu. Ini jelas dapat dilihat dalam “Weird People” – sebuah lagu yang menampakkan penerimaan keunikan personaliti masing-masing.

Untuk rekod ini, mereka berazam untuk menjangkau segala batasan dan memberi sepenuh komitmen! Bersedialah untuk “Get Weird”!

Jualan tiket bermula 15 Disember pada jam 10PG di semua platform. Maklumat lanjut mengenai penjualan tiket boleh didapati di midaspromotions.com

Jumaat 20 Mei 2016 Kia Theater, Manila, Philippines
Sabtu 21 Mei 2016 KL Live, Kuala Lumpur, Malaysia
Isnin 23 Mei 2016 The Star Performing Arts Centre, Singapore
Twitter : https://twitter.com/LittleMix
Facebook : https://www.facebook.com/LittleMixOfficial/

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga