Kuantan Lokasi Pertama NegaRAKU Tour

Kuantan Lokasi Pertama NegaRAKU Tour

Kuantan Lokasi Pertama NegaRAKU Tour
Khas buat masyarakat Malaysia yang gemarkan muzik indie, Raku sekali lagi bekerjasama dengan penghibur-penghibur indie tempatan untuk memeriahkan lagi sambutan Hari Kebangsaan menerusi NegaRAKU Tour.

Raku, yang merupakan aplikasi perkhidmatan muzik dan radio penstriman percuma di Malaysia, bakal mengegarkan seluruh Malaysia pada bulan Ogos dan September!

Berlangsung selama enam (6) minggu, NegaRAKU Tour akan mempersembahkan barisan artis indie yang tidak asing lagi dalam industri muzik indie, seperti kumpulan Monoloque, Plague of Happiness, Tres Empre, Aru & The Republic, Massacre Conspiracy dan Artefacts yang masing-masing terkenal dengan genre muzik yang berlainan seperti rock, alternatif, djent, ska-punk, Nu-Santara dan reggae.

Siri jelajah NegaRAKU Tour ini akan bermula pada 20 Ogos ini bertempat di Dewan Lipis, Grand Continental Hotel, Kuantan Pahang bermula jam 2 petang hingga 7 malam .

Para peminat diseru untuk hadir menyaksikan persembahan artis kesayangan mereka kerana masuk adalah percuma dan terhad!

Seterusnya, NegaRAKU Tour akan menyambung siri jelajah mereka ke Melaka pada 27 Ogos, Sarawak (3 September), Sabah (10 September), Kuala Lumpur (17 September) dan melabuh tirainya di Johor pada 24 September dengan kerjasama Seni JB Arts Festival.

Raku boleh diakses di raku.my atau muat turun aplikasi melalui Apple App Store atau kedai Google Play.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga