Rocker Bakal Gegarkan Konsert ERA Rock Sarawak

Rocker Bakal Gegarkan Konsert ERA Rock Sarawak

konsert-era-rock-sarawakERA fm Sarawak bakal membawakan pentas hiburan yang pasti menggegarkan Bumi Kenyalang dengan menganjurkan Konsert ERA Rock Sarawak (KERS) yang diserlahkan oleh Emeron.

Konsert ERA Rock Sarawak (KERS) yang dianjurkan pada 24 September 2016 (Sabtu), bermula 8 malam hingga 11.30 malam bertempat di Padang Merdeka, Kuching Sarawak.

Ianya bakal menampilkan barisan artis rock popular tanahair seperti Hyper Act, Akim & The Majestret, Projector Band, Kristal , Mus May dan Sonar Instinct bagi menggegarkan lagi pentas pada malam itu nanti.

Gabungan artis-artis rock ini turut melakar sebuah sejarah baru ERA fm Sarawak sendiri kerana buat julung kalinya menganjurkan konsert berkonsepkan rock.

Konsert ini dibawakan khas buat semua pendengar setia ERA fm bagi merakamkan penghargaan kepada mereka di atas sokongan yang diberikan sepanjang tahun terhadap stesen ERA fm Sarawak.

Para pendengar ERA fm dan juga seluruh penduduk Sarawak dijemput untuk memeriahkan lagi acara ini dan masuk adalah secara percuma.

Sebelum persembahan, pastinya penyampai radio dan Skuad ERA juga akan menjemput pendengar ke pentas untuk bermain permainan dan memenangi barangan eksklusif ERA fm dan hadiah ekslusif sebuah gitar yang ditandatangan oleh artis-artis sumbangan Lepo Music.

Pendengar juga boleh memenangi pas masuk Rockzone yang diberikan oleh Skuad ERA Perodua. Anda hanya perlu dengar panggilan lintasan Skuad ERA dan jumpa mereka dilokasi yang terpilih.

Penyampai radio ERA fm Sarawak seperti Osha, Syazz, Afick, Firr dan Chopie turut memeriahkan lagi suasana malam konsert itu nanti.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga

One thought on “Rocker Bakal Gegarkan Konsert ERA Rock Sarawak

Comments are closed.