Shila Amzah My Journey Concert In Malaysia 2017

Shila Amzah My Journey Concert In Malaysia 2017

Shila Amzah My Journey Concert In Malaysia 2017
Shila Amzah My Journey concert in Malaysia 2017 bakal diadakan di Arena of Star pada 26 Ogos 2017, 8.30 malam.

Ia akan mempamerkan keperbagaian serta turut mempersembahkan lagu-lagu hit Shila Amzah dipasaran yang sangat kompetitif seperti Hong Kong dan Taiwan.

Ini merupakan konsert kedua beliau di Malaysia dan konsep untuk konsert kali ini diinspirasikan daripada tajuk album terbaru beliau yang menyoroti perjalanan kejayaan yang telah dicapai sejak pertama kali menyanyi secara profesional sehingga dikenali di seluruh asia dan antarabangsa.

Buat anda yang ternanti-nantikan persembahan Shila Amzah, jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan persembahan Shila Amzah My Journey Concert In Malaysia 2017 yang akan diadakan di Arena Of Stars, Resorts World Genting.

Tiket untuk Shila Amzah “My Journey” Live di Malaysia 2017 berharga RM318 (VIP), RM248 (PS1), RM188 (PS2), RM138 (PS3) dan RM108 (PS4). Ahli Kad Genting Ganjaran (GRC) berhak mendapat diskaun 10% apabila mereka membeli tiket secara tunai atau kad kredit atau dengan penebusan Genting Points. Ini terpakai untuk semua skala harga.

Kemasukan satu tiket bagi setiap seorang merangkumi dewasa, kanak-kanak dari semua peringkat umur dan bayi.

Untuk maklumat lanjut, hubungi +603 2718 1118 atau lawati www.rwgenting.com.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga