Porpulariti Hannah Delisha Menjadi Pilihan Mary Jardin

Porpulariti Hannah Delisha Menjadi Pilihan Mary Jardin

Hannah DelishaPopulariti mendadak yang diraih Hannah Delisha menerusi drama Mencintaimu Mr Photographer sememangnya membawa tuah buat pelakon muda kacukan Inggeris-Melayu kelahiran Singapura ini.

Apa tidaknya, sejak Hannah Delisha menerajui drama bersiri terbitan MIG Production arahan Eyra Rahman yang telah bersiaran secara serentak di Astro Ria (Saluran 104) dan Astro Ria HD (Saluran 123) sejak 3 Julai 2017 sehingga 27 Julai 2017 yang lalu, pelbagai tawaran mencurah datang buat dirinya.

Terbaru dia telah menjadi pilihan Mary Jardin untuk muncul sebagai artis undangan (guest artiste) dalam majlis pelancaran produk penjagaan kulit (skin care) yang diasaskan seorang doktor medikal iaitu Dr Maryam Aziz.

Majlis pelancaran yang diadakan di Star Avenue Lifestyle , Shah Alam pada 30 Julai lalu adalah bersempena pembukaan outlet pertama mereka.

Selain populariti, pasti ada sebab lain mengapa dia menjadi pilihan seagai guest artiste bagi majlis pelancaran produk Mary Jardin yang telah pun mula berada di pasaran sejak 2016 itu.

Hannah Delisha Mary Jardin

Sesuai dengan latar belakangnya yang berdarah campuran, nama produk Mary Jardin sendiri adalah campuran nama Inggeris dan Perancis biarpun ia adalah sebuah produk yang dihasilkan anak tempatan. Mary bermaksud Maryam, manakala Jardin pula maknanya adalah taman.

Menerusi gabungan nama tersebut, Dr Maryam Aziz telah mencetuskan formulanya sendiri untuk menghasilkan koleksi produk penjagaan kulit yang pertama iaitu Lavender Garden Collection yang bukan sahaja diperbuat daripada bahan-bahan alami dan organik apothecary tetapi apa yang penting ia juga selamat digunakan.

Malah, mereka juga sangat mengambil berat dalam usaha mengimbangkan unsur alami dan sains dalam mencipta formulasi produk penjagaan kulit yang berkesan dan tampak mewah tetapi harganya juga berpatutan serta mampu dimiliki.

Selain itu di bawah clothing line yang dipanggil Mary Jardin Luxe Label, shawl satin-sutera buatan tangan yang unik telah pun menjadi produk signature dalam pasaran fesyen – Lavender Garden Collection.

Kini, mereka telah bersiap sedia untuk melancarkan koleksi dress yang pertama. Diperbuat daripada material satin-sutera, koleksi yang yang memiliki gabungan mewah dan premium ini mempunyai eksklusivitinya dalam keseluruhan rekaannya.

Mary Jardin baru sahaja berada di pasaran sejak 10 bulan yang lalu, namun ia sudah pun menjadi platform bagi 400 wanita di luar sana untuk menceburi bidang bisnes dan menjadi usahawan.

Mereka berpeluang meraih pendapatan dan keuntungan , meneruskan hidup serta merealisasikan impian. Mereka bukan sekadar ejen Mary Jarding tetapi mereka adalah sebahagian daripada ahli keluarga Mary Jardin.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga