Muzik Video ‘Pejamkan Mata’ Bakal Dilancarkan Pada 8 Ogos 2017!

Muzik Video ‘Pejamkan Mata’ Bakal Dilancarkan Pada 8 Ogos 2017!

Muzik Video Pejamkan MataPejamkan Mata sebuah lagu yang sering diputarkan di corong-corong radio dan menguasai kedudukan teratas setiap carta stesen radio, malah antara lagu yang menjadi pilihan pendengar kerana liriknya yang puitis serta penuh seribu satu makna.

Lagu ini juga menjadi satu fenomena yang besar apabila buat pertama kalinya lagu ini dipersembahkan secara ‘LIVE’ di pentas anugerah MELETOP 2017!

Sebuah kolaborasi yang mantap apabila lagu ini menggabungkan penyanyi bersuara merdu dan lantang Dayang Nurfaizah dan Malique merupakan seorang rapper yang dikagumi ramai serta salah seorang komposer dan penerbit tersohor di tanah air.

Kini, muzik video rasmi Pejamkan Mata bakal dilancarkan pada 8 Ogos 2017!

Sebuah muzik video yang menampilkan empat orang artist popular tanah air. Sudah pasti klip video ini memberikan satu kelainan dan keunikan yang tersendiri.

Khas buat peminat setia Malique dan Dayang Nurfaizah lagu ‘Pejamkan Mata’ edaran Warner Music (M) Sdn Bhd, ini boleh dimuat turun menerusi digital platform: Apple Music, iTunes, Spotify, Yonder, JOOX dan KKBOX.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga