Tayangan PERCUMA “Singing in the Spring: The Movie”

Tayangan PERCUMA “Singing in the Spring: The Movie”

Singing In The SpringTonton tayangan PERCUMA filem title=”Singing In The Spring” “Singing in the Spring: The Movie” pada Ahad, 18 Februari 2018; eksklusif di portal tonton!

Filem terbitan tonton, “Singing in the Spring: The Movie” dihasilkan istimewa bersempena meraikan Tahun Baru Cina. Filem ini juga adalah sekual untuk drama bersiri “Singing in the Spring” yang turut ditayangkan di kaca TV.

Filem yang berteraskan semangat kejiranan utuh dengan suntikan humor serta sindiran dibintangi oleh duo terkenal ThomasJack, selebriti YouTube Ho Ming Yue dari The Ming Thing, Venice Min, You Lan, Orange Tan, dan Emily Chen!

Nantikan tayangan filem original tonton, “Singing In The Spring: The Movie” secara PERCUMA untuk satu hari sahaja – Ahad, 18 Februari 2018 eksklusif di tonton.

Kini, pelanggan tonton di Malaysia dapat menikmati 90 peratus kandungan premium tonton secara PERCUMA.
Alami variasi pengalaman tontonan meluas termasuk berita, perkembangan sukan, hiburan, kandungan premium serta rancangan klasik secara PERCUMA, memastikan pengalaman tontonan yang lebih menarik selain kemudahan siaran episod secara terus-menerus (‘binge-watch’).

Teruskan melanggan pakej tonton VIP yang menawarkan program-program secara live, rancangan premium dan arkib video lebih 30,000 jam pengalaman video bebas iklan.

Bermula 1 November 2017, langgan tonton VIP di Malaysia dari serendah RM3 setiap hari dan nikmati 50 peratus diskaun SEPANJANG TAHUN untuk pakej bulanan dengan hanya RM5(harga asal RM10); atau nikmati pengalaman tontonan sepanjang tahun hanya RM48 (harga asal RM96) sebelum promosi tamat pada 15 Januari 2018!

Muat turun aplikasi tonton dari App Store & Google Play hari ini atau layari www.tonton.com.my.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga