#AltimetAir Road Tour Promosi Album ‘Air’ Di 6 Lokasi

#AltimetAir Road Tour Promosi Album ‘Air’ Di 6 Lokasi

Altimet HyeBroPenyanyi rap tersohor – Altimet – akan turun padang ke 6 lokasi di seluruh Semenanjung Malaysia dalam usahanya bersungguh-sungguh untuk mempersembahkan ‘Air’ secara langsung kepada peminat.

#AltimetAir Road Tour ini merupakan rangka promosi album ‘Air’ yang baru sahaja dilancarkan pada Mac lalu.

Namun siri jelajah ini bukan sahaja untuk mempromosikan album tetapi ia juga merupakan suatu platform untuk Altimet bertemu mata dengan peminat dari seluruh ceruk rantau.

Bakal bersara sebagai penghibur di hujung tahun ini, siri #AltimetAir Road Tour ini juga dilihat sebagai tanda terima kasih Altimet kepada peminat atas sokongan yang diberikan sepanjang kerjaya seninya hampir 20 tahun.

Beliau dijangkakan akan mempersembahkan lagu-lagu daripada album ‘Air’ seperti ‘Bunga’ dan ‘Mambang’ yang sudah semakin mesra di telinga peminat, dan beberapa lagu hitsnya yang terdahulu.
Tambahan pula, #AltimetAir Road Tour ini turut disokong oleh RedBull minuman tenaga yang merupakan produk dari Eropah yang telah menyediakan kemudahan kenderaan pacuan 4 roda yang digelar sebagai ‘Chief’ dan dilengkapi dengan sound system yang canggih.

#AltimetAir Road Tour ini telah bermula pada 26 April di lokasi pertama iaitu di Amanjaya Mall, Kedah.

Berikut merupakan tarikh dan lokasi jelajah untuk promosi album ‘Air’:

  • 26 April 2018 (Khamis) 8.00 malam – Pintu Luar Utama, Amanjaya Mall, Kedah
  • 27 April 2018 (Jumaat) 8.00 malam – Kedai Kopi Shocka, Penang
  • 29 April 2018 (Ahad) 8.00 malam – Pasar Karat, Johor Bahru
  • 2 Mei 2018 (Rabu) 8.00 malam – Padang Astaka, Kemaman, Terengganu
  • 5 Mei 2018 (Sabtu) 8.00 malam – Menara Taming Sari, Melaka
  • 6 Mei 2018 (Ahad) 8.30 pagi – Tapak Car Boot Sales Kota Damansara, Selangor

Peminat boleh mendapatkan album fizikal ‘Air’ yang direka eksklusif oleh Kongsi Design di setiap lokasi dengan harga promosi RM25.00. Album edaran Warner Music Malaysia ini sudah pun tersedia di kesemua pelantar digital sejak 30 Mac 2018.

Sebarang maklumat lanjut sila layari www.altimet.com.my.

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments

Penulis blog hiburan Hye Bro! & gaya hidup sepenuh masa di Broframestone.com dan Social Media Influencer. 10 tahun terlibat dengan dunia hiburan sebagai Media & kini banyak luangkan masa dengan keluarga