Thursday, March 4
Home>>Informasi Hiburan>>‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ Mira Filzah & Wan Emir Astar
In Love with Mira Filzah
Informasi HiburanRancangan TV

‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ Mira Filzah & Wan Emir Astar

NAURA melancarkan program terbaharunya, ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ tentang Mira Filzah dan tunangnya, Wan Emir Astar yang bersiaran mulai Isnin, 7 September, jam 9 malam, di saluran 109.

Program eksklusif berdurasi 30 minit ini akan berlangsung selama 8 episod berturut-turut.

‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ mengisahkan perjalanan pelakon, pengacara, model dan usahawan jelita tanah air Mira Filzah dan tunangnya, Wan Emir Astar dalam mencari jawapan kepada pelbagai persoalan tentang alam rumah tangga, sebagai persiapan untuk melangkah ke fasa kehidupan yang seterusnya.

Saksikan Mira dan Wan Emir dalam pertemuan mereka dengan beberapa individu disegani bagi mendapatkan nasihat dan bimbingan terbaik demi kelangsungan dan kebahagiaan hubungan kedua bakal mempelai itu sebelum ke jinjang pelamin dan selepas akad yang bakal menyatukan dua hati menjadi satu.

In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta

In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta Mira Filzah

In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta Mira Filzah Wan Emir Astar

Individu-individu ini termasuklah Datuk Prof Dr Muhaya, Datuk Siti Nor Bahyah Mahamood, Ustaz Dato’ Badli Shah, Imam Muda Asyraf, Ustazah Asni Mansor, dan Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki.

“Sebagai saluran yang memfokuskan kepada kandungan gaya hidup Muslim moden, kami amat teruja apabila dapat bekerjasama dengan figura serba boleh dan diminati ramai, Mira Filzah untuk menghasilkan sebuah kandungan yang cukup eksklusif ini.

Audiens, terutamanya peminat Mira dapat mengenalinya dengan lebih dekat dan turut sama menyaksikan perjalanan beliau menuju ke gerbang perkahwinan. Penampilan istimewa tunang Mira, saudara Wan Emir Astar, turut melengkapkan lagi program ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ ini.

Kami begitu berbesar hati dengan kedua-dua bakal mempelai kerana memberi sepenuh kepercayaan kepada NAURA untuk merekodkan momen-momen terindah mereka, menjadikannya sebuah penceritaan yang cukup eksklusif dan tidak pernah lagi dipaparkan di mana-mana platform media yang lain.” – Azlin Reza Azmi, Naib Presiden Saluran Perniagaan Melayu Astro

Dengan penghasilan program ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ ini, audiens terutamanya mereka yang bakal mendirikan rumah tangga, dapat memanfaatkan segala nasihat yang diutarakan barisan tetamu jemputan kami, dan turut sama berkongsi kegembiraan Mira dan tunang beliau dalam meniti hari-hari bahagia mereka.

In Love with Mira Filzah

Saksikan tayangan serentak episod pertama ‘In Love with Mira, Sebuah Cerita Cinta’ di NAURA (saluran 109), Ria HD (saluran 104) dan Astro Ria (saluran 124) mulai Isnin, 7 September pada jam 9 malam. Untuk pilihan yang lebih fleksibel, program ini juga boleh distrim secara percuma melalui aplikasi Astro GO, dan secara on demand bagi pelanggan Astro.

BACA : Bidadari Kiriman Tuhan – Mira Filzah Sahut Cabaran Bawa 2 Watak

Tinggalkan Komen Anda

Komen

Powered by Facebook Comments